INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BRUTTÓ 200.000FT-TÓL

Megrendelésedet díjmentesen és gyorsan országos házhozszállítással a gyártó raktárából akár 48 órán belül, Minimum rendelési összeg: bruttó 200.000 Ft.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BRUTTÓ 200.000 FT-IG

Megrendelésedet 19.999 Ft-os szállítási díjért házhoz szállítjuk a gyártó raktárából a rendelés visszaigazolásától számított akár 48 órán belül, Rendelési összeg: bruttó 50.000 – 199.999 Ft.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvétel a Már-Team Tüzép telephelyén előre egyeztetett időpontban akár más másnap.
Cím: 2013 Pomáz, Budakalászi út 16.

Egyéb szállítási feltételek

Az Eladó a termékeket a megadott rendeltetési helyre, de kizárólag Magyarország területén belül bruttó 200.000 Ft rendelési érték felett, – az alábbi csomagolási díjtól eltekintve – ingyenesen leszállítja. A szállított mennyiségeknek szállítási címenként kell a minimális bruttó 155.000 Ft értéket meghaladniuk.

Az Eladó az alábbi termékek rendelése és leszállítása esetén csomagolási díjat számít fel:
– Thermomaster Fix ragasztó
– Thermomaster Prémium Fix ragasztó
– Thermomaster Rock ásványi ragasztó
– Flex csemperagasztó
A csomagolási díj 2000 Ft/raklap.

Az Eladó a csomagolási díjat a termék vételárával együtt számlázza ki a Megrendelő felé. Amennyiben a rendelési érték a bruttó 155.000 Ft-ot nem éri el az Eladó jogosult bruttó 19.990 Ft szállítási költséget a megrendelő részére kiszámlázni.

Az ingyenes szállítási szolgáltatás pontosan egy rendelés, egy címre történő, egyszeri szállítása esetén érvényes, amennyiben a 6. pontban megadott rendelési minimum érték teljesül!

A megrendelő hibájából meghiúsult áruátvétel miatt jelentkező ismételt szállítási igényt csak és kizárólag fuvardíj ellenében tudjuk teljesíteni! A megismételt szállítás pontos fuvardíj költségének kialakítása minden esetben egyedileg kerül meghatározásra! Amennyiben, a megrendelő ezt kalkulációt elfogadja, akkor ez a tétel fuvarozási szolgáltatásként fog a számlájában megjelenni.
Amennyiben második esetben is a Megrendelő miatt hiúsul meg az áru átvétel, több kísérletet az eladó annak teljesítésére nem tesz! Ez esetben a második szállítás fuvardíja az áruátvétel teljesítésétől függetlenül is minden esetben leszámlázásra kerül.

Megrendelő vállalja, hogy az Eladó fuvareszközéről történő lerakodásban közreműködik, külső helyszín esetén ahhoz segítséget biztosít!

Amennyiben a szállítási cím megközelítéséhez bármilyen engedély szükséges, ennek beszerzése a Megrendelő kötelezettsége.